Коронавірус

Коронавірус: на Чернігівщині за добу 52 нових випадків

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 3 лютого в області зафіксовано 52 нових випадки COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 22 чернігівців, шести жителів Борзнянського району. По чотири випадки виявлено інфікування у Корюківському і Ріпкинському районах, по три — у Сновському й Козелецькому, по два — у Коропському, Носівському, Семенівському та Чернігівському. По одному хворому — в Прилуцькому і Сосницькому районах. З них дев’ять осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще п’ять летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померли четверо чоловіків: 73-річний з Чернігова, 57-річний з Прилук, 43-річний з Козелецького району, 74-річний — з Варвинського та 82-річна жінка з Ніжина. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість хворих на коронавірус у Чернігові зменшилася на чверть

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужав 231 хворий. З них 105 чернігівців, 19 ніжинців, 17 жителів Корюківського району, п’ять — з Чернігівського, шість — з Ніжинського. По дев’ять одужавших у Носівському, Новгород-Сіверському і Бахмацькому районах, по сім — у Борзнянському, Варвинському, Ічнянському, Менському і Сосницькому.

Четверо хворих одужали у Козелецькому районі, троє — у Бобровицькому, по два — у Сновському, Прилуцькому і Коропському, по одному — у Прилуках, Семенівському, Ріпкинському, й Городнянському районах. З них 49 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 33 955 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 26 860 пацієнтів одужало;
– 6 158 — лікується амбулаторно;
– 304 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 568 летальних випадків;
– 65 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.
За минулу добу в області провели 400 ПЛР-досліджень та 600 ІФА-тестів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button