Коронавірус

Кращий захист – для медиків Сновської громади

*Актуально

Команда політичної партії «Наш край» на Чернігівщині продовжує допомагати медичним працівникам у період боротьби з коронавірусною інфекцією. Найнеобхідніший захист — маски для медичних працівників Сновської громади  передали представники «Нашого краю»: голова виконкому обласної партійної організації Юрій Музика та депутат Сновської міської ради Володимир Смоляк.

Кращий рівень захисту тепер матимуть медики Сновської центральної районної лікарні та місцевого центру ПМСД.

Юрій Музика наголосив, що політична сила допомагає медичним закладам Чернігівщини, аби разом зупинити поширення коронавірусної інфекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ролі першого плану змінилися: підтримка та подяка медпрацівникам (Відео)

 «Кожному з нас варто відповідально виконувати вимоги карантину, не порушуючи його, а медичні працівники мають бути надійно убезпеченими від зараження, і ми теж працюємо над цим», — підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, співголова партії «Наш край», народний депутат України Валерій Давиденко надав допомогу медичним закладам Чернігівщини. Всього медикам Носівки, Ніжина, Сосниці, Новгорода-Сіверського, а також 208-го округу (Борзнянський, Бахмацький, Куликівський, Менський, Талалаївський і Ічнянський райони) він передав 20 тис. масок, 10 тис. рукавичок, 1000 багаторазових респіраторів FFP3, 500 захисних костюмів, а також окуляри, дезінфектори.

92400238_2674763322649177_4668258253908475904_n

Крім того, фракція «Наш край» у Чернігівській обласній раді підтримала виділення 117 млн грн на протидію поширенню коронавірусу у Чернігівській області. У Михайло-Коцюбинській ОТГ «Наш край» допоміг масками, антисептиками, засобами захисту тощо. Депутат від «Нашого краю» Ігор Романенко надав 160 тис. грн Городнянській лікарні для протидії поширення корона вірусу. Також фракція «Наш край» у Городнянській міськраді підтримала спрямування 2,6 млн грн на боротьбу з COVID-19.

Медичні маски від «Нашого краю» отримали працівники Ріпкинської ЦРЛ та Ріпкинського центру ПМСД.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button