Коронавірус

Медзаклади області отримали необхідні засоби захисту

*Актуально

Увесь світ бореться з коронавірусною інфекцією, не є винятком Україна й зокрема Чернігівщина в цьому процесі. Фахівці наголошують на необхідності дотримання суворого карантину громадянами і водночас на потребі посиленого захисту медичних працівників, зміцнення спроможності медичної галузі боротися з небезпечною хворобою.

Про належний захист медпрацівників в області, зокрема й у Новгород-Сіверському та на Ічнянщині подбав співголова партії «Наш край», народний депутат України Валерій Давиденко. Він передав до КНП «Новгород-Сіверський районний центр ПМСД» засоби індивідуального захисту, а саме: медичні маски, рукавички, респіратори FFP3, захисні костюми, окуляри і засоби для дезінфекції. Необхідні медикам речі вручила депутат районної ради від партії «Наш край» Віра Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в громадах організовують пошив «захисної амуніції»

 «Знаю, що проблеми є практично в кожній лікарні області, а тому моя депутатська діяльність ніколи не обмежується роботою лише у моєму окрузі. Особливо у нинішній непростий час», – наголосив Валерій Давиденко, перебуваючи на Чернігівщині.

Зустрівся Валерій Давиденко і з головою Новгород-Сіверської районної ради В’ячеславом Кауфманом. Вони обговорили діяльність медзакладів в умовах протидії коронавірусу та подальшої реформи сфери охорони здоров’я України. В’ячеслав Кауфман висловив вдячність за надану допомогу, адже це саме те, чого потребують медичні заклади, оскільки надійний захист медпрацівників робить їх сильнішими в боротьбі з коронавірусом.

Також депутатка Ічнянської міськради від «Нашого краю» Олена Бутурлим за дорученням Валерія Давиденка передала засоби захисту Ічнянській центральній районній лікарні та Ічнянському центру ПМСД. Необхідні засоби захисту отримав і Парафіївський центр ПМСД (до Парафіївки засоби захисту для медпрацівників доставила депутатка Ічнянської районної ради від «Нашого краю» Галина Петруша). Варто зазначити, що допомагає Ічнянській ЦРЛ народний депутат не вперше. Нещодавно він придбав 4 комплекти комп’ютерної техніки для автономізації медичного закладу вторинного рівня в рамках реформи медичної галузі. Медики висловили вдячність нардепу за таку підтримку.

Усього медикам Носівки, Ніжина, Сосниці, Новгорода-Сіверського, а також 208-го округу (Борзнянський, Бахмацький, Куликівський, Менський, Талалаївський і Ічнянський райони) Валерій Давиденко передав 20 тис. масок, 10 тис. рукавичок, 1000 багаторазових респіраторів FFP3, 500 захисних костюмів, а також окуляри, дезінфектори.

#НашКрайОберігай

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button