Коронавірус

На Чернігівщині немає придатних для обсервації місць

В Чернігівській  області попередньо визначено 4 об’єкти, які можуть бути використані для тимчасової обсервації людей. Це санаторії «Зелений Гай» та «Пролісок» і два медичні заклади: обласний центр радіаційного захисту населення та обласний госпіталь ветеранів війни.

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Подорван.

Проте перевірка цих об’єктів, здійснена Держпродспоживслужбою та лабораторним центром, встановила їхню не відповідають вимогам Тимчасових рекомендацій щодо облаштування спеціалізованих закладів, призначених для обсервації на період карантину у зв’язку з поширенням хвороби COVII)-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині дві нові підозри на коронавірус

Також власники приватних готелів категорично відмовилися від використання закладів для обсервації (ізоляції) осіб, оскільки у готелях неможливо забезпечити відповідний медичний нагляд та дотримання Тимчасових рекомендацій.

Тож ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації доручено провести додаткові перевірки спеціалізованих закладів придатних для обсервації. Управлінню капітального будівництва облдержадміністрації визначено опрацювати розрахунки витрат для проведення робіт з облаштування спеціалізованих закладів, призначених для обсервації на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button