Коронавірус

На інфікованого COVID-19 чернігівця поліція склала протокол за порушення умов самоізоляції

Поліцейські склали протокол на 58-річного чоловіка,  який на україно-російському кордоні підписав згоду про самоізоляцію, але порушив її.

Кордон чоловік перетинав у ніч з 13-го на 14-те квітня. Після чого він мав два тижні перебувати на самоізоляції в одному з сіл Чернігівського району. Через кілька годин після того, як він прибув у село, йому стало зле. Чоловік одразу вирішив повернутися до Чернігова у квартиру до дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівщини притягнула до відповідальності керівника готелю, який порушив карантин

До медиків він звернувся 15 квітня зі скаргами на застуду. Чоловікові провели експрес-тест на COVID-19, який виявився негативним. Згодом на самопочуття почала скаржитися й дружина. 21 квітня у неї взяли аналізи для перевірки на наявність в організмі коронавірусної інфекції. Результат тестування виявився позитивним і 22 квітня жінку госпіталізували до інфекційного відділення лікарні. Наступного дня медики виявили інфекцію і у чоловіка. Наразі він почуває себе добре та перебуває на самоізоляції.

За самовільне повернення чоловіка з села до Чернігова, що є порушенням умов самоізоляції, поліцейські склали на чернігівця протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button