Коронавірус

Після вибухів в умовах карантину: як живуть селяни в Августівці

*Актуально

Депутати Ічнянської міської ради від партії «Наш край» Олена Бутурлим і Лариса Реус подбали про забезпечення продуктами харчування і товарами першої необхідності жителів села Августівка. Село, в якому зараз мешкають до 100 осіб, здебільшого похилого віку, розташоване поблизу селища Дружба й у жовтні 2018 року серйозно постраждало від вибухів на військовому арсеналі.

Зараз у селі немає продовольчого магазину. За словами Олени Бутурлим, раніше люди їздили до Прилук дизель-поїздом або автобусом до Дружби чи Ічні, а зараз ті, хто не має власного автотранспорту, через карантин не можуть навіть купити хліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Корюківської лікарні госпіталізували хворого з підозрою на коронавірус

«До нас із Ларисою Реус надійшло кілька звернень щодо такої кричущої ситуації. Ми домовилися з ічнянською підприємицею Інною Сайченко, аби раз на тиждень вона виїздила в Августівкута здійснювала торгівлю необхідними товарами», – розповіла Олена Бутурлим. Безумовно, підприємець дотримуватиметься всіх правил карантину щодо протидії поширенню коронавірусу.

Також депутати від «Нашого краю» передали продовольчі пакети кільком самотнім пенсіонерам і родині з чоловіком-інвалідом.

«Ми розуміємо, що в цій ситуації не можемо залишатися осторонь таких гострих проблем, над їх вирішенням постійно працює команда партії «Наш край» на Ічнянщині», – наголосилаОлена Бутурлим.

Жителі Августівки висловили вдячність депутатам від партії «Наш край».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП  «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button