Коронавірус

СІЗО у Прилуках перевірили на дотримання карантинних заходів

Зважаючи на актуальність питання, Прилуцькою місцевою прокуратурою приділяється значна увага питанням забезпечення належного нагляду за додержанням прав затриманих, ув’язнених та засуджених осіб на належне медико-санітарне забезпечення в місцях несвободи у контексті пандемії коронавірусної інфекції (COVID-19) та запроваджених, у зв’язку з цим, Кабінетом Міністрів України карантинних заходів.

Перевіркою в ІТТ №5 (м.Прилуки) ГУНП в Чернігівській області встановлено, що в спецустанові наявні деззасоби, антисептики для рук, маски, рукавички та захисні окуляри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місцях позбавлення волі Чернігівщини бракує протиепідемічних засобів

Проте, їх кількості недостатньо для підтримання належного рівня медико-санітарного забезпечення в ІТТ №5 (м.Прилуки) ГУНП в Чернігівській області у контексті пандемії коронавірусної інфекції (COVID-19) та запроваджених, у зв’язку з цим, Кабінетом Міністрів України карантинних заходів.

Прилуцькою місцевою прокуратурою внесено письмову  вказівку у порядку ст. 26 Закону України “Про прокуратуру” з вимогою вжити заходів щодо додержання встановлених законодавством порядку та умов тримання осіб в ізоляторі.

Довідково: Ізолятор тимчасового тримання №5 (м.Прилуки) є структурним підрозділом Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, основним завданням якого є тримання та конвоювання осіб відповідно до чинного законодавства України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button