Коронавірус

Термін роботи центрів вакцинації продовжений на дві години

У Чернігові темпи масової вакцинації населення від COVID-19 уже другий тиждень як різко зросли. Наразі щодоби вакцинуються понад дві тисяч осіб, і кількість охочих наразі не зменшується. На сьогодні першою дозою вакцини від COVID-19 щеплено 85 014 осіб (36,2% загальної кількості тих, хто підлягає вакцинації), обома дозами – 56 965 осіб (24,3%). Про це повідомив 2 листопада на розширеній нараді в Чернігівській міській раді керівник міської лікарні №2 Владислав Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 8 303 особи

Кожного буднього дня в місті працюють 4 центри вакцинації населення: в обласному молодіжному центрі (колишній кінотеатр ім. Щорса), ТЦ «Голлівуд» та «ЦУМ», у приміщенні Чернігівської обласної ради (пр. Миру, 43). На вихідних додається п’ятий – розташований у колишній Деснянській районній раді (пр. Перемоги, 141). Термін роботи центрів продовжений на дві години. У будні дні вони працюють з 14.00 до 19.00, у вихідні – з 10.00 до 16.00.

У місті також працюють пункти щеплень поліклінічних відділень міських лікарень. Ці пункти працюють за графіком роботи цих медичних закладів.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button