Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 199 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 28 січня в області зафіксовано 199 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання в 41 чернігівця, 19 жителів Козелецького району, 16 – Варвинського, 12 – Семенівського, дев’ятьох – Бобровицького. По 15 інфікованих виявлено у Новгород-Сіверському районі, Сосницькому та Чернігівському, по 13 – у Менському і Ріпкинському, по п’ятеро – в Ічнянському й Талалаївському, семеро хворих – у Прилуцькому районі, четверо – в Носівському, троє – у Сновському, двоє – у Куликівському, по одному в Борзнянському, Городнянському, Корюківському, Срібнянському районах і в Ніжині. З них 15 осіб госпіталізовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: виявлено 5 529 нових випадків

На жаль, маємо ще п’ять летальних випадків. Від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, померли 62-річний житель Бобровицького району, 79-річна жителька Сновського району, двоє 91-річних чоловіків – із Чернігова та Корюківського району. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом COVID-19 померла 68-річна жителька Новгород-Сіверського району.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 628 хворих. Із них 470 чернігівців, 11 прилучан, 12 жителів Чернігівського району, 10 – Козелецького, по дев’ятеро – в Ніжині, Ріпкинському, Сосницькому та Новгород-Сіверському районах, по семеро – в Борзнянському, Ніжинському, Корюківському та Сновському, по шестеро – у Варвинському, Куликівському, Носівському, Срібнянському та Бахмацькому, по п’ятеро інфікованих одужали в Бобровицькому, Ічнянському і Семенівському районах, по троє – в Городнянському та Прилуцькому, по четверо – в Коропському та Менському, двоє – в Талалаївському. З них 39 осіб перебували на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 33 493 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 25 302 пацієнти одужали;
– 7 216 лікуються амбулаторно;
– 357 перебувають на госпіталізації в медзакладах;
– 555 летальних випадків;
– 63 особи померли з супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 471 ПЛР-дослідження та 830 ІФА-тестів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button