Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 212 нових випадків COVID-19

Станом на 10 жовтня у Чернігівській області зафіксовано 212 нових випадків підтвердженого діагнозу інфікування на COVID-19.

Серед них у Чернігові виявлено 95 нових випадків, у Прилуках — 39, у Носівському районі — 20. ПЛР-дослідження підтвердили захворювання у 9 ніжинців, стільки ж нових хворих у Корюківському та Варвинському районах; у Куликівському районі виявлено вісім нових випадків, по чотири — у Семенівському, Сновському та Чернігівському районах; по три — у Ріпкинському та Сосницькому, два — у Новгород-Сіверському, по одному — у Бобровицькому, Городнянському та Прилуцькому районах. З них 24 хворих госпіталізували, інші знаходяться на амбулаторному лікуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протистояння пандемії: якою є ситуація на Чернігівщині

Зафіксовано п’ять летальних випадків. Померли четверо жителів Чернігова та один мешканець Борзнянського району. Всі вони мали підтверджений діагноз COVID-19, а також супутні патології, які ускладнили перебіг коронавірусної хвороби.

Одужали ще 56 пацієнтів від COVID-19. Серед них 25 ніжинців, 17 чернігівців, шестеро жителів Чернігівського, троє Менського, двоє Ніжинського та стільки ж Борзнянського і один — Козелецького районів. З них перебували на госпіталізації – 12, інші лікувалися амбулаторно.

Підтверджених діагнозів інфікованих на COVID-19 в області – 5478, з них:
—    2645 пацієнтів одужали;
—    2351 знаходиться на амбулаторному лікуванні;
—    377 перебуває на госпіталізації в ЗОЗ;
—    90 летальних випадків;
—    15 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному центрі проведено 798 ПЛР-тестувань та 700 ІФА-досліджень.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button