Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 240 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 12 листопада в області зафіксовано 240 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявлено у 58 чернігівців, 64 ніжинців, десяти прилучан, 29 жителів Бахмацького району, 28 – Менського, 20 – Сосницького. По одному інфікованому в Городнянському,  Срібнянському, Талалаївському, Семенівському, Козелецькому та Ріпкинському районах, по два у Прилуцькому, Чернігівському й Ічнянському. По шість хворих у Коропському та Ніжинському районах, четверо в Носівському і троє в Корюківському. Шість випадків у Менському та двоє у Козелецькому районах. З них п’ятнадцять осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області у період карантину для надання адресної допомоги працюють „гарячі лінії”

Сьогодні стало відомо про вісім летальних випадків в області. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померли двоє жителів Прилуцького району, чоловік та жінка 80-ти років, дві жінки з Чернігівського району, 67 і 78-ми років, 69-річний чоловік з Семенівського району, 57-річна жителька Корюківки. Також від COVID-19 померли два чоловіка, 35-річний прилучанин та 32-річний мешканець Сновського району.

За минулу добу від коронавірусної інфекції одужало 112 інфікованих. З них п’ятнадцять чернігівців, дванадцять ніжинців,  шестеро прилучан, стільки ж мешканців Менського району. По чотири одужавших в Ічнянському, Ріпкинському і Сосницькому районах, по п’ять у Козелецькому, Бахмацькому та Носівському, по три у Бобровицькому й Семенівському. Шістнадцять хворих одужало у Варвинському районі, дев’ять у Чернігівському, вісім у Ніжинському та сім у Куликівському. З них 20 осіб перебували на госпіталізації.

Загалом на Чернігівщині 10 804 випадки інфікування COVID-19, з них:
– 5201 пацієнт одужав;
– 4944 — лікується амбулаторно;
– 441 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 195 летальних випадків;
– 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 962 ПЛР-дослідження. 1110 ІФА-тестів провели заклади охорони здоров’я області.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button