Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 29 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 27 січня в області зафіксовано 29 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 15 чернігівців, трьох жителів Корюківського району, двох Менського, одного Сосницького. По чотири інфікованих у Куликівському і Сновському районах. З них сім осіб на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина готується до проведення вакцинації населення від COVID-19

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 247 хворих. З них 98 чернігівців, 11 ніжинців, дев’ятеро прилучан, по вісім жителів Борзнянського, Срібнянського, Козелецького, Ніжинського та Новгород-Сіверського районів. По шість одужавших у Бахмацькому та Талалаївському районах, по п’ять — у Варвинському, Менському, Сновському, Корюківському, Носівському й Ріпкинському, по чотири — у Бобровицькому, Ічнянському і Прилуцькому. Одужало по три жителі Коропського і Семенівського районів, семеро — з Чернігівського та Сосницького, 13 — з Куликівського і двоє з Городнянського. З них 29 осіб перебували на госпіталізації.

Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померло четверо жителів області, ще двоє людей померло від основного захворювання, але з супутнім діагнозом COVID-19.

Загалом на Чернігівщині 33 294 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 24 674 пацієнти одужало;
– 7 671 — лікується амбулаторно;
– 352 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 551 летальний випадок;
– 62 особи померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 485 ПЛР-досліджень та 710 ІФА-тестів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button