Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 55 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 27 серпня в області зафіксовані 55 нових випадків COVID-19.

ПЛР-тестування підтвердили захворювання у 25 жителів Бобровицького району, тринадцятьох чернігівців, трьох ніжинців. Шестеро інфікованих у Козелецькому районі, четверо – Чернігівському, по одному випадку в Борзнянському, Ічнянському, Талалаївському, Сновському районах. З них семеро госпіталізовані, решта перебувають на амбулаторному лікуванні.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. Помер 59 — річний житель Бобровиці. Тяжкий перебіг коронавірусної інфекції у нього був ускладнений супутніми захворюваннями. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

За минулу добу від коронавірусу одужало 23 інфікованих: шестеро прилучан, дев’ять чернігівців, четверо ніжинців, по одній особі у Менському та Ічнянському районах і двоє у Чернігівському. З них семеро перебувало на госпіталізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд подовжив адаптивний карантин до 31 жовтня

Загалом на Чернігівщині 1649 випадків інфікування COVID-19, з них:
– 900 пацієнтів одужали;
– 544 — лікується амбулаторно;
– 173 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 26 летальних випадків (1- Бахмацький район, 2- Борзнянський район, 3- Бобровицький район, 6- Варвинський район, 2- Носівський район; 1- Прилуцький район, 3- м.Прилуки, 1- м. Ніжин, 7- м. Чернігів);
– 6 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19 (1- Бобровицький район, 1- Борзнянський район, 4- м. Чернігів).

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 255 ПЛР-досліджень. Матеріали для проведення ІФА-тестів не надходили.

В області кількість активних випадків захворювання COVID-19 щоденно зростає. На сьогодні це 717 жителів Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button