Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 66 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 11 березня в області зафіксовано 66 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердили захворювання у 26 чернігівців, шістьох ніжинців і шістьох мешканців Прилуцького району, а також п’ятьох – Чернігівського. Семеро інфікованих у Куликівському районі, троє – в Бахмацькому, по двоє – в Борзнянському, Носівському, Семенівському та Сновському, по одному – в Городнянському, Бобровицькому, Корюківському, Менському й Сосницькому. З них 35 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще вісім летальних випадків. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли троє чернігівців: двоє чоловіків, 79 та 92 років, і 73-річна жінка, дві жительки Коропського району, 73 та 49 років, 84-річна жінка з Козелецького, 67-річна – з Бахмацького районів, а також 44-річний ніжинець. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОЗ дозволив до використання в Україні ще одну вакцину проти COVID-19

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 83 хворих. Із них 43 чернігівці, 11 ніжинців, семеро жителів Козелецького району, по четверо – у Варвинському, Коропському та Прилуцькому районах, по троє – у Городнянському та Чернігівському, по двоє – в Бахмацькому й Корюківському. З них 37 осіб перебували на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 36 795 випадків захворювання на COVID-19, з них:

– 31 807 пацієнтів одужали;

– 3 784 лікуються амбулаторно;

– 420 перебувають на госпіталізації у медзакладах;

– 708 летальних випадків;

– 76 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 2 200 тестувань.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button