Коронавірус

У Чернігові майже 120 людей госпіталізовані з COVID-19

Кількість хворих на COVID-19 і госпіталізованих у лікарні Чернігова поступово збільшується. Про це повідомив генеральний директор Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді сьогодні, 21 вересня.

Кількість нововиявлених випадків станом на 20 вересня (за два тижні) минулого року — 150 осіб, а цього року – 185 хворих. За 20 днів 2020 року госпіталізованих було 98 пацієнтів. Станом на сьогодні до ковідного відділення другої міської лікарні госпіталізовано 118 хворих, з них вакцинованою є лише одна людина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін продовжив карантин

 

Нагадуємо, що у місті працюють центри масової вакцинації у торгових центрах ЦУМ і Голлівуд, у приміщенні обласної ради (пр. Миру, 43), у колишній Деснянській райраді (пр.Перемоги, 141). Крім того, вакцинація здійснюється й у пунктах щеплень поліклінічних відділень міських лікарень. Усі центри масової вакцинації працюватимуть у робочі дні з 16.00 до 19.00, у вихідні — з 10.00 до 16.00. Пункти вакцинації у поліклініках — за графіком роботи своїх медичних закладів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button