Коронавірус

У Чернігові – рекордна кількість летальних випадків коронавірусу

За минулий тиждень у Чернігові виявлено 721 особу з діагнозом COVID-19 (-34,3% порівняно з попереднім), одужали – 608, госпіталізовано – 187 (-25,2%), виписано – 176. На жаль, померлих зареєстровано 29 осіб. І це новий антирекорд.

Такі цифри озвучила заступниця начальника управління охорони здоров’я міської ради Ольга Малець на щотижневій розширеній нараді в Чернігівській міській раді сьогодні, 27 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові в квітні спостерігалася дуже негативна динаміка щодо ковіду

Наразі у ковідних відділеннях міських лікарень перебувають 359 осіб із підозрами та підтвердженим діагнозом COVID-19. Це заповнення 66,5% загальної кількості спеціалізованого ліжкового фонду. Серед госпіталізованих кисневої підтримки наразі потребують 215 пацієнтів, 11 – на апаратах ШВЛ. Для порівняння: піковий показник був станом на 19 квітня – 393 госпіталізації.

Крім того, в Чернігові наразі вся кількість виділеної вакцини використана. Очікується надходження вакцини AstraZeneca, виготовленої на південнокорейському майданчику. Зокрема, цим препаратом другою дозою щепитимуть тих громадян, яких вакцинували CoviShield.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button