Коронавірус

У Чернігові розпочинають роботу пункти вакцинації

Цими вихідними в Чернігові в ТРЦ «Голлівуд» розпочинає свою роботу пункт вакцинації проти Covid-19

Що треба знати?

🔹Місцерозташування – центральний хол ТРЦ.

🔹Графік роботи – 10:00-16:00 щовихідних.

🔹Вакцинація безкоштовна для усіх бажаючих.

🔹Щепитимуть вакциною CoronaVac.

🔹Із собою взяти паспорт, ідентифікаційний код та мобільний телефон.

214801275_144451437787105_1778381456213396490_n

Передайте цю інформацію родичам та знайомим. Оскільки вакцинація – це єдиний та найефективніший спосіб захистити себе, своїх близьких від Covid-19 та зберігти життя і здоров’я, і не повертатися до локдаунів.

За словами генерального директора Чернігівської міської лікарні №2 Владислава Кухаря,  прийняте рішення про відкриття додаткових двох пунктів масової вакцинації населення у двох найбільших чернігівських торгово-розважальних центрах: у “ЦУМі” та “Голлівуд”.

Відкриття центрів вакцинації у двох ТРЦ, які будуть працювати у вихідні, дають надію, що кількість вакцинованих чернігівців збільшиться. Крім того, якщо будуть бажаючі вакцинуватися у цих пунктах у робочі дні, то це питання також розглядатиметься.

 Владислав Кухар нагадав, що в усіх поліклініках міста на сьогоднішній день працюють кабінети, у яких можна зробити щеплення.

У першому корпусі другої міської лікарні працює два кабінети щеплення, у другому корпусі лікарні також два. У четвертій лікарні – один. І у поліклініці третьої лікарні теж працює кабінет вакцинації.

Крім того, у місті працює шість виїзних бригад, які проводять щеплення у трудових колективах. Маломобільні групи населення обслуговуються на дому. За словами представниці ТРЦ «ЦУМ», пункт вакцинації у закладі розташовуватиметься на 1-му поверсі, відведена площа – 160 м2, забезпечена всіма необхідними засобами, зручна навігаційна система, інтернет тощо. Вакцинацію у цьому ТРЦ сподіваються розпочати вже з цієї суботи, 10 липня.

Ще статті по темі

Back to top button