Коронавірус

У Чернігові – сім пунктів безкоштовних тестувань на коронавірус

Міністерство охорони здоров’я України презентувало інтерактивну мапу, на якій відображені усі пункти тестування на COVID-19.

За інформацією сервісу, наразі в Українні діє 2373 пункти безкоштовного ПЛР-тестування на коронавірус. Найбільше – у Києві (65).

У Чернігові працює 7 таких пунктів – у приміщеннях усіх чотирьох міських лікарень, обох дитячих поліклініках та у Центрі первинної-медико санітарної допомоги на Бобровиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус на Чернігівщині: 138 нових випадків і 2 летальних

У Чернігівській області – 50 таких пунктів. Зокрема – у всіх теперішніх та колишніх (до адміністративно-територіальної реформи 2020 року) районних центрах – Куликівці, Ріпках, Козельці (2), Городні (2), Бобровиці, Прилуках (3), Варві, Срібному, Талалаївці, Ічні, Бахмачі (2), Ніжині (3), Борзні, Носівці, Сосниці (2), Корюківці, Сновську, Коропі, Мені, Семенівці та Новгороді-Сіверському.

Також безкоштовний ПЛР-тест є можливість пройти у місті Остер, селищах Михайло-Коцюбинське, Седнів, Олишівка, Гончарівське, Холми, Понорниця, Лосинівка і навіть у шести селах: Редьківка, Тупичів, Чемер, Нова Басань, Манжосівка, Володькова Дівиця.

Також у цих пунктах можна зробити швидкий тест на антиген, якщо результат потрібен негайно.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: 0462

Ще статті по темі

Back to top button