Коронавірус

У Чернігові відкриють ще два пункти масової вакцинації населення

Про це повідомив генеральний директор Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар на брифінгу, який відбувся в Чернігівській міській раді сьогодні, 5 липня.

За словами Владислава Кухаря, на сьогоднішній день прийняте рішення про відкриття додаткових двох пунктів масової вакцинації населення у двох найбільших чернігівських торгово-розважальних центрах: у «ЦУМі» та «Голлівуд».

 

Відкриття центрів вакцинації у двох ТРЦ, які будуть працювати у вихідні, дають надію, що кількість вакцинованих чернігівців збільшиться. Крім того, якщо будуть бажаючі вакцинуватися у цих пунктах у робочі дні, то це питання також розглядатиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Масове щеплення»: в Новгород-Сіверській громаді за вихідні вакцинувалися всього п’ятеро осіб

Владислав Кухар нагадав, що в усіх поліклініках міста на сьогоднішній день працюють кабінети, у яких можна зробити щеплення. У першому корпусі другої міської лікарні працює два кабінети щеплення, у другому корпусі лікарні також два. У четвертій лікарні – один. І у поліклініці третьої лікарні теж працює кабінет вакцинації.

Крім того, у місті працює шість виїзних бригад, які проводять щеплення у трудових колективах. Маломобільні групи населення обслуговуються на дому.

За словами представниці ТРЦ «ЦУМ», пункт вакцинації у закладі розташовуватиметься на 1-му поверсі, відведена площа — 160 м2, забезпечена всіма необхідними засобами, зручна навігаційна система, інтернет тощо. Вакцинацію у цьому ТРЦ сподіваються розпочати вже з цієї суботи, 10 липня.

У ТРЦ «Голлівуд» локація для проведення щеплень теж буде розташована на 1-му поверсі, біля сцени, площа — 220 м2, забезпечена необхідними засобами.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button