Коронавірус

У Городні перший випадок захворювання на COVID-19

У Городнянській громаді зафіксовано перший випадок інфікування на коронавірус. Це 63-річний чоловік, житель міста Городня, який мешкає разом зі своєю дружиною.

7 червня він зі скаргами на підвищення температури до 39 градусів, яку знімав жарознижувальним, звернувся до КНП «Городнянська центральна районна лікарня». Чоловіку діагностували гостре вірусне респіраторне захворювання, однак від госпіталізації, яку йому запропонували, відмовився. 9 червня звернувся повторно зі скаргами на погіршення стану, в результаті чого його було госпіталізовано в інфекційне відділення лікарні, де було діагностовано лівобічну пневмонію та проведено аналіз на наявність коронавірусу. 16 червня аналіз показав позитивний результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в області зафіксовано +13 нових випадків захворювання на COVID-19

Зараз чоловік перебуває на лікуванні в інфекційному відділення Чернігівської районної лікарні.

«Я особисто і наші лікарі занепокоєні загальним настроєм безпечності в громаді — не всі носять захисні маски, не дотримуються соціальної дистанції.

Хочу наголосити, головне — це безпека та здоров’я всіх мешканців. Розумію, що всі ми втомилися від обмежень, усім хочеться повернутися до звичного ритму життя, але, на жаль, сьогодні це неможливо», — звертається до жителів Городні міський голова Андрій Богдан.

Городнянська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button