Коронавірус

У лікарні Чернігівщини депутат передав маски, дезінфектори та костюми для медиків (Фото)

В Україні зафіксовано близько тисячі випадків захворювання на коронавірус. На жаль, не оминула біда й Чернігівщину. Вже відомо про п’ять випадків на території області. Протистояти пандемії на Чернігівщині медичним закладам допомагають небайдужі.

Народний депутат України Валерій Давиденко не стоїть осторонь проблеми і розвозить до лікарень Чернігівської області дезінфектори, захисні маски, костюми для лікарів, респіратори та інші необхідні засоби захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні зафіксовано 897 випадків коронавірусної хвороби COVID-19

«Допомагаю медустановам Чернігівщини протистояти пандемії коронавірусу. Спілкуюся з лікарнями, знаю про їхні проблеми, зокрема про і те, що зараз у них в дефіциті елементарні засоби для боротьби з коронавірусом – дезінфектори, захисні маски та костюми для лікарів. Тож сьогодні цілий день розвожу допомогу до районних лікарень і центрів ПМСД області. Розпочав із моєї рідної Носівки. Передав медикам захисні костюми та окуляри, одноразові маски та рукавички, респіратори FFP3 і засоби для дезінфекції. У цьому була найбільша потреба, з якою до мене звернулися лікарі. Найперше в цей складний час ми повинні подбати про нашу медицину, яка була не готова протистояти пандемії. Лише разом ми подолаємо це лихо», – написав на своїй сторінці у Facebook Валерій Давиденко.

Також народний депутат відвідав заклади охорони здоров’я Ніжина – міську та районну лікарні. «Передав від себе і політичної партії «Наш край», співголовою якої я є, індивідуальні засоби захисту для медпрацівників – захисні костюми, окуляри, одноразові маски, рукавички, респіратори FFP3, засоби для дезінфекції. Ніжинська міська лікарня є однією з тих, куди госпіталізуватимуть хворих на COVID-19 жителів області. Захист лікарів – у пріоритеті, адже вони найперші в групі ризику. Радий був допомогти», зазначив Валерій Давиденко.

До допомоги долучився ще один народний депутат Борис Приходько, який родом з Ніжинського району.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button