Коронавірус

У менянки, в якої перед пологами підозрювали коронавірус, діагноз не підтвердився

Молоду жительку Мени, у якої перед пологами тест на коронавірус виявився позитивним, 27 червня виписали з лікарні, бо повторний тест не підтвердив діагноз.

Напередодні генеральний директор Менської центральної районної лікарні Григорій Разнован повідомив, що молода мама знаходиться в інфекційному відділенні, отримує лікування. Стан її задовільний, температура в нормі. Найближчим часом візьмуть повторний аналіз і, на його думку, COVID він не покаже.

«Ми виділили окрему ізольовану палату, де вона знаходиться з дитиною. Намагаємося забезпечити нормальні умови», – розповів Григорій Разнован.

Вчора стало відомо, що повторний тест на коронавірус виявився негативний. Тож молоду маму виписали з лікарні та доправили додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мені госпіталізували вагітну жінку з коронавірусом

Нагадаємо, 21 червня вагітна жінка у супроводі мами звернулася до приймального відділення лікарні. Сказала, що прийшла народжувати, адже строк вагітності – понад 40 тижнів. У спілкуванні з медичною сестрою, повідомила, що напередодні підвищувалася температура.

Того ж дня відібрали матеріали на дослідження ПЛР і направили до обласної клінічної лабораторії. Наступного дня повідомили, що у жінки виявили COVID.

Породіллю відправили народжувати до Чернігівського пологового будинку. Вона народила хлопчика, після чого її доправили в Мену.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button