Коронавірус

У Сухополов’янській ОТГ виділили кошти на боротьбу з коронавірусом

*Актуально

У Сухополов’янській ОТГ «Наш край» підтримав виділення коштів на боротьбу з коронавірусом. Як повідомив депутат від «Нашого краю» Сергій Цибенко, відповідне рішення схвалено під час позачергової сесії Сухополов’янської сільської ради сьомого скликання.

«Фракція політсили підтримала виділення 60 тисяч гривень на боротьбу із пандемією COVID-19 (коронавірусом) у громаді, що є надзвичайно важливим у нинішній непростий для всіх час», – сказав Сергій Цибенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оперативна інформація щодо коронавірусу на Чернігівщині: плюс 3 випадки

Крім того, ще минулої сесії депутат виступив із ініціативою звернутися до Прилуцької районної ради щодо безоплатної передачі сміттєвозів, які перебувають в оренді комунального підприємства «АРТ-С», що займається вивозом твердих побутових відходів з території ОТГ, у комунальну власність Сухополов’янської сільської ради. Пропозиція Сергія Цибенка була почута і депутати об’єднаної громади проголосували за звернення до районної ради та дали згоду на безкоштовне прийняття двох сміттєвозів у комунальну власність Сухополов’янської сільради. Тепер слово залишається за районною радою.

Також депутати від «Нашого краю» підтримали програми соціального захисту і соціального забезпечення, програми з благоустрою сільських рад тощо.

94135806_2261315680832050_6797800161360740352_n

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button