Коронавірус

В осередку спалаху коронавірусу на Чернігівщині здійснюють заходи з протидії поширення інфекції (Фото)

28 березня лабораторно підтверджено випадок захворювання мешканця с. Комарівка Борзнянського району на коронавірус COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині нові підозри на Сovid-19

Для проведення невідкладних робіт щодо протидії поширення небезпечної інфекційної хвороби оперативно були задіяні відділення радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спецпризначення та особовий склад Борзнянського районного сектору і пожежно-рятувального підрозділу Управління ДСНС України у Чернігівській області. Рішенням позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановлено особливий режим в’їзду на територію карантину та виїзду з неї громадян і транспортних засобів. На двох контрольно-пропускних пунктах від ДСНС несуть цілодобове чергування 4 чоловіки особового складу.

Упродовж 28 березня фахівцями відділення радіаційного та хімічного захисту у складі чотирьох чоловік особового складу на спеціальному транспорті оброблено 12 об’єктів інфраструктури. На території Борзнянського району двічі на день здійснюється інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення щодо необхідності дотримання режиму карантину та протиепідемічних заходів із залученням спеціальних автомобілів ДСНС з сигнально-гучномовними пристроями.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button