Як працюють прикордонні заклади харчування в умовах карантину
На території митного пункту пропуску «Сеньківка» Чернігівської митниці ДФС працівниками Городнянського районного управління Держпродспоживслужби здійснено моніторинг роботи закладів громадського харчування в умовах адаптивного карантину. Зокрема, перевірялось дотримання суб’єктами господарювання вимог Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три села на Чернігівщині визнані осередком спалаху коронавірусу
Особливу увагу спеціалісти звертали на використання засобів індивідуального захисту, дотримання соціального дистанціювання, створення умов для виконання правил особистої гігієни та дезінфекційного режиму, а також на організацію збору використаних засобів індивідуального захисту.
Під час обстеження відібрані зразки змивів з обладнання та робочих поверхонь у закладах харчування на контроль якості дезінфекції та проведено роз’яснювальну роботу щодо профілактики захворювання на гостру респіраторну коронавірусну хворобу COVID-19.
Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv
Держпродспоживслужба