Коронавірус

За минулу добу в Чернігівській області виявлено 144 нові випадки COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 7 травня в області зафіксовано 144 нові випадки COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило інфікування 50 чернігівців, п’ятьох ніжинців, стількох же мешканців Ріпкинського району. По 17 хворих у Куликівському й Менському, по 11 – у Борзнянському і Козелецькому, по шестеро – в Талалаївському та Чернігівському районах. По три нові випадки захворювання в Корюківському й Сновському районах, по два – в Прилуцькому і Сосницькому, по одному – в Бобровицькому та Городнянському, четверо – в Новгород-Сіверському. З них 30 хворих госпіталізовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 944 особи

На жаль, маємо ще шість летальних випадків. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли двоє чернігівців: 71-річний чоловік і 70-річна жінка, 80-річна прилучанка, 84-річна жителька Ніжинського району, 88-річна – з Коропського та 75-річний чоловік із Варвинського району.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 602 хворих. З них 241 чернігівець, 79 ніжинців, 34 мешканці Чернігівського району,17 – Козелецького, 11 – Бобровицького. По 18 осіб одужали у Варвинському, Ічнянському, Менському і Ріпкинському районах, по 16 – у Городнянському, Прилуцькому та Ніжинському, по 15 – у Бахмацькому, Семенівському і Куликівському. По четверо хворих одужали в Коропському, Корюківському та Срібнянському районах, по семеро – у Носівському й Сновському, по троє – в Прилуках і Талалаївському районі. Дев’ятеро – із Сосницького району, восьмеро – з Борзнянського, шестеро – з Новгород-Сіверського. З них 102 особи перебували на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 54 104 випадки захворювання COVID-19, із них:

– 42 939 пацієнтів одужали;
– 9 121 лікується амбулаторно;
– 736 перебувають на госпіталізації в медзакладах;
– 1212 летальних випадків;
– 96 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 3 200 досліджень.

За інформацією з сайту Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button