Коронавірус

За минулу добу в Чернігівській області виявлено 19 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 17 червня в області зафіксовано 19 нових випадків COVID-19.

Проведені ПЛР-дослідження підтвердили захворювання у дев’ятьох чернігівців, двох ніжинців, стількох же мешканців Менського району. По одному інфікованому – в Прилуках, Коропському, Корюківському, Новгород-Сіверському, Семенівському та Сновському районах. Усі вони госпіталізовані до лікарень області.

На жаль, маємо ще чотири летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли 81-річна жінка з Менського району, троє чернігівців: двоє чоловіків, 75 й 52 років, і 66-річна жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 1938 осіб

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 160 хворих. Із них 96 чернігівців, п’ятеро прилучан, троє ніжинців, стільки ж мешканців Коропського та Куликівського районів. По четверо – у Козелецькому, Корюківському, Семенівському й Сновському районах, по двоє – у Бобровицькому, Борзнянському, Городнянському, Ніжинському, Новгород-Сіверському, Носівському, Прилуцькому, Ічнянському та Чернігівському. Семеро хворих одужали в Бахмацькому районі, шестеро – в Менському, по одному – в Ріпкинському, Срібнянському і Варвинському. З них 21 особа перебувала на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 57 376 випадків захворювання COVID-19, із них:

– 55 424 пацієнти одужали;

– 410 лікуються амбулаторно;

– 91 госпіталізований у медзаклад;

– 1353 летальні випадки;

– 98 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 1200 досліджень.

За інформацією сайту Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button