Коронавірус

За минулу добу в Чернігівській області виявлено 327 нових випадків COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 1 травня в області зафіксовано 327 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 76 чернігівців, 27 ніжинців,21 прилучанина, стількох же мешканців Козелецького району.  23 інфікованих у Бобровицькому районі, 15 – у Новгород-Сіверському, 12 – у Прилуцькому, 10 – у Ріпкинському, дев’ять – у Варвинському, вісім – у Чернігівському. По вісімнадцять нових випадків у Менському, Ічнянському та Носівському районах, по 13 – у Срібнянському та Сновському. Сім хворих у Борзнянському районі, шість – у Корюківському, п’ять – у Городнянському, троє – у Коропському, двоє – у Куликівському, по одному – в Ніжинському й Сосницькому. З них 61 особа на госпіталізації.

На жаль, маємо ще шість летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусом померли двоє жителів Борзнянського району: 84-річна жінка і 61-річний чоловік, 84-річна мешканка Козелецького району, 79-річна – Корюківського, 81-річна – Сосницького, 82-річна – Прилуцького. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 1 411 осіб

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 322 інфікованих. З них 74 чернігівці, 63 ніжинців, троє прилучан, стільки ж мешканців Коропського району. 18 одужавших у Чернігівському районі, 14 – у Куликівському, 11 – у Новгород-Сіверському, шестеро – у Прилуцькому. По десять хворих одужало  в Ічнянському та Носівському, по дев’ять – у Борзнянському, Козелецькому, Ріпкинському, Семенівському і Сновському районах, по п’ять – у Бобровицькому, Корюківському, Ніжинському і Талалаївському. По вісім одужавших у Менському, Сосницькому та Срібнянському районах, по сім – Бахмацькому, Варвинському й Городнянському. З них 130 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 53 632 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 41 789 пацієнтів одужали;
– 9 758 — лікується амбулаторно;
– 821 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 1171 летальний випадок;
– 93 особи померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 1 700 тестувань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button