206 округПолітика (відео)

День села у Андріївці : Тимошенко порівняла депутатів з памперсами (Відео)

Такого дня села у Андріївці ще не було. Привітати місцевих мешканців зі святом приїхав цілий гарнізон політичних сил. Така любов з їх сторони не випадкова- село входить до 206 округу, де за вісім днів будуть вибори. «Свобода» та «Аграрна партія» скромно поставили свої агітпалатки та роздавали газети. Головна роль була у «Батьківщини» – політсила пішла в ва-банк, на Чернігівщину завітала Юлія Тимошенко.

Зустріли її піснями , танцями та короваєм. Після чого Тимошенко виступила перед селянами. Говорила про все – антиукраїнську владу, тарифи, пенсії. Не оминула і тему виборів.

«Депутати вони як памперси, їх треба змінювати. По тій самій причині»,- лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Свій виступ Юлія Тимошенко звела до єдиного висновку,  попросила аби люди підтримували канидата Юрія Власенка.

«У нас вже є в парламенті один  Власенко, а так буде два Власенки», — лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Усі негаразди в країні вона списує на владу. Свою політичну силу такою не вважає, попри те, що «Батьківщина» півтора десятки років представлена у парламенті.

«Нинішня влада продовжує підкуповувати людей, принижує їх. Використовую адмінресурс і не чесні методи», — Юлія Тимошенко.

На святкування дня села завітав ще один кандидат у нардепи Максим Микитась. Однак його поява не надто зацікавила місцевих мешканців.

«Завітав на день села. Послухав газову принцесу. Вона лише говорити вміє, а робить мало, як і вся партія «Батьківщина», — кандидат у народні депутати України по 206 округу Максим Микитась.

Селяни зустрічають політичних візитерів гостинно. Однак вірити обіцянкам втомилися, через постійні розчарування, а тому зараз не довіряють нікому.

-Дурдом, стільки партій. Я сама такі лозунги можу придумати. Вони всі за одно, ми нікому не вірим

Вибори по 206-у округу відбудуться 17 липня. За мандат боротимуть 75 кандидатів.

Ще статті по темі

Back to top button