206 округПолітика (відео)

Гра на виживання, або за що вороги «Батьківщини» підставили «ДемАльянс»? (Відео)

«Чорнуху», що поширюється в Чернігові від імені «ДемАльянсу» могли розмістити ті, хто має достатньо грошей на дорогу поліграфію та дешевий антипіар. Так прокоментував ситуацію з фальшивими листівками, що з’явилися цими вихідними в районі «Подусівки» член виконкому Чернігівської міськради Юрій Власенко.

– Я розумію, що окремим політичним силам і кандидатам не подобається, що партія «Батьківщина» системно працює в Чернігові, що є рейтинги в неї та в її лідера Юлії Тимошенко. Тому вони роблять усе можливе, щоб поширювати неправдиву інформацію від інших політичних сил.

Підвищення загальнонаціонального рейтингу лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко допоможе кандидатам від цієї політичної сили на довиборах у Чернігові. Цього не відкидають ані політологи, ані самі тимошенківці. Також беззаперечним є й той факт, що антипіар «біло-сердечних» на руку, мабуть, лише одній політичній силі. Нагадаємо, серед кандидатів у нардепи по 206-му округу найменш прохідним є одіозний Дмитро Блауш із Радикальної партії Олега Ляшка. Чому Олег Валерійович висунув саме його кандидатуру, досі залишається загадкою. Як, власне і те, хто ж все таки облив «чорнухою» «Батьківщину»?

У коментарі ЧЕline представник «Демальянсу» і кандидат по 206-му округу Ігор Андрійченко запевнив, що це не його рук справа.

– Я вчора проїхався по місту велосипедом і побачив, що вони розклеєні по всьому Новозаводському району, і нашу партію вони звинувачують там у глузуваннях. Але такого не було, і ми не розклеювали таких речей, тому вважаємо, що це неправильно. Боротися на виборах треба, щоб бути кращими, а не щось вигадувати. У головах політтехнологів, які почали працювати, може з’явитися що завгодно. Не шукайте логіки там, де її немає. У Чернігові вибори проходять у боротьбі між адмінресурсом, фінансами і, на жаль, немає боротьби кращих ідей, харизм лідерів. Допоки триватиме боротьба капіталів, ми бачитимемо такі речі. Вірю, ми дійдемо до того, що особисті якості кандидатів і їхні програми переважатимуть над зарплатами політтехнологів.

Нагадаємо, в листівках, розклеєних у районі «Подусівки», міститься інформація, що в підвищенні тарифів на комунальні послуги для чернігівців, які нещодавно затвердив виконавчий комітет, винен імовірний кандидат від партії «Батьківщина», член виконкому Чернігівської міської ради Юрій Власенко.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Сложно быть кандидатом на наших выборах… Вроде и сделать еще ничего не успел, а уже виноват))) И если кто-то действительно не виновен, то есть такие, кто начинают свое знакомство с электоратом с наглой лжи. Столичный этот Микитась утверждает, что бел, как мел, но на самом деле занимается таким, что нормальный человек и близко не подумает! Половина его сделок незаконна, застройки мешают жителям, но недовольных друг Атрошенко не привык выслушивать, он просто посылает своих титушек, и проблема решена… ((((

    1. Атрошенко банкротил лучшие хлебзаводы в Киеве, чтобы отдать их территории Микитасю под застройку! А теперь тоже самое ждет Чернигов?((

Back to top button