206 округПолітика (відео)

«Наш Край» позбавився «тушки» Кубрака, який зрадив партію заради вигоди (Відео)

Партійна зрада задля власної наживи.

— Є людина з великої літери, а є людина приспособлєнєц, — говорить Іван Дьогтяр, член партії «Наш Край».

Політична партія «Наш Край» з ганьбою звільнила з посади голову депутатської фракції у Чернігівській районній раді Михайла Кубрака через те, що він у нахабний спосіб взявся агітувати за опонентів.

— Це людина, яка являється обличчям партії у районі. Він зрадив не лише однопартійців, а й своїх виборців. Я не знаю, як тепер можна цій людині довіряти взагалі, — коментує Іван Дьогтяр.

Торік Михайло Кубрак заприсягся бути вірним «Нашому Краю».

Йому вручили депутатський мандат і довірили серйозну посаду – очолювати фракцію депутатів у Чернігівській райраді.

Йдучи в партію, насамперед розділяєш погляди і програму партії. У першу чергу треба підтримувати свого кандидата, — стверджує Ольга Гетта, депутат Чернігівської районної ради.

Але не минуло й року, як сутність цього політичного гравця проявилася: на 206-му окрузі від імені всієї політсили «Наш Край» він почав агітувати за Максима Микитася. Хоча жодних заяв про вихід із партії не надсилав.

— Кубрак Михайло вирішив підтримати на виборах по 206 округу  Микитася. Наскільки мені відомо, він залучає й інших депутатів від «Нашого Краю» агітувати за Микитася. Це самовільно прийняте рішення, —  говорить Ольга Чередник, голова обласної організації політичної партії «Наш Край».

Оце випадок такий трапився…я не очікував від нього такого. Він мені зателефонував і сказав, щоб приходили на собраніє, яке організовує Микитась. Начебто «Наш Край» підтримує його.  Я думав, це узгоджено з керівництвом партії, — каже Петро Ірха,  депутат Чернігівської районної ради.

Такої поведінки Кубраку, що дуже нагадує поведінку типової парламентської «тушки», в «Нашому Краї» вирішили не пробачати. Тут лояльно ставляться до членів партії, але жорстоко засуджуватимуть подібні випадки політичної проституції.

Сьогодні депутати Чернігівської районної ради одноголосно звільнили Кубрака з посади голови фракції. Його ж самого на засіданні депутатської групи не було, тож вчинок цього горе-політика залишається без пояснень.

— Коли політичні ігри починають перетворюватися у заробітчанство, це називається непорядність. Він і пішов туди за грошима, — підсумовує  Валентин Мельничук, перший заступник голови обласної ради.

— Людина просто так не відмовляється від своїх поглядів, — говорить Іван Дьогтяр.

І вже незабаром на найближчій сесії Чернігівської районної ради зрадника партії Кубрака позбавлять депутатського мандата.

Ще статті по темі

Back to top button