Політика (відео)

Партія господарників і професіоналів іде на вибори: «Наш край» презентував програму розвитку громад (Відео)

Партія господарників і професіоналів «Наш край» іде на місцеві вибори. Політична сила має стратегію розвитку громад, що налічує 12 кроків. Свою програму, що охоплює всі основні сфери життя, презентували під час 28-го з´їзду політичної сили в Києві.

«Медики повинні відчути реальну підтримку влади, а пацієнти – розраховувати на якісне лікування. Особлива турбота незахищеним верствам населення: пенсіонерам, інвалідам, ветеранам. Якщо ми хочемо мати перспективу розвитку свого краю й України, ми повинні дбати про підтримку бізнесу. Створення робочих місць, залучення інвестицій. Необхідна підтримка передових наукових розробок. Але цього не можна досягнути без сучасної освіти», — Олександр Мазурчак, співголова партії «Наш край».

На Чернігівщині «Наш край» уже розпочав активну роботу. За словами народного депутата Бориса Приходька, політична сила має представництва в усіх територіальних громадах. Він наголосив на тому, що головним завданням «Нашого краю» на виборах є посилення органів місцевого самоврядування компетентними людьми.

«Ми провели ревізію, омолодилися, до нас зайшли молоді енергійні люди, які разом із людьми, які працювали п’ять років на партію «Наш край», зараз становлять могутній кістяк обласної організації. І ми докладемо всіх зусиль, аби зайти в усі рівні влади», — Борис Приходько, народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «НАШ КРАЙ»: ми очистилися і зміцнюємося!

«Я прийшла в цю команду, тому що це команда впевнених, порядних, сильних людей. Я вважаю, що саме ця команда зробить Україну чистою та принципово чесною», — Наталія Копиця, кандидат у депутати Чернігівської обласної ради («Наш край»).

«На сьогодні ми маємо 48 кандидатів в депутати обласної ради, 202 кандидати – в депутати до міських рад, 43 кандидати – на голів ОТГ і 86 кандидатів – у депутати районних рад. Ці цифри не остаточні. Ще ми набираємо кандидатів у депутати по всіх радах», — Сергій Баришовець, голова обласної організації ПП «Наш край».

Зараз команда «Нашого краю» області працює над реалізацією проєктів, що допоможуть зробити життя мешканців області комфортнішим. Наприклад, проєкт із підключення інтернету майже в усіх куточках області.

«Тому що школярі, студенти, навіть робітники займалися онлайн. І це один із аспектів, який ми будемо реалізовувати. Другий аспект – ми створимо перспективний план розвитку громад, міст й області, щоб наші жителі могли визначитися з напрямками та створити для своїх громад комфортне життя», — Борис Приходько, народний депутат України.

Наразі в радах різних рівнів працює більше тисячі депутатів від «Нашого краю». За роки роботи є чимало здобутків.

«Ми зробили і виплати при народженні, їх отримали тисячі мешканців Чернігова. Це і програма боротьби з онкологічними захворюваннями. Це придбання нового обладнання, надання необхідних ліків. Особливу увагу приділяли освіті, спорту. Можливо, недопрацювали в сфері соціального захисту, бо команда чинного міського голови не приділяє належної уваги цій сфері. Тому в наступному скликанні ми будемо впроваджувати картку чернігівця та працювати над соціальним захистом чернігівців», — Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині партія «Наш край» іде на місцеві вибори потужним оновленим складом

«Саме політична партія «Наш край» втілювала ідею децентралізації на Чернігівщині. В нас є початок і ще дуже багато планів і незавершених справ. Ми їх маємо завершити та показати, що всі наші ОТГ стали на правильний шлях. Маємо амбітні плани щодо завершення різних інфраструктурних проєктів, які ми втілюємо за допомогою наших донорів. І надалі полягатиме наша робота в розвитку громад», — Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради («Наш край»).

Також під час з´їзду повідомили, що «Наш край» уже має кандидата, який представлятиме 208-й округ у Верховній Раді.

«Цей округ на довиборах представлятиме достойний кандидат. Це дружина Валерія Миколайовича – Людмила Давиденко», — Борис Приходько, народний депутат України.

Кандидатом у мери Чернігова від «Нашого краю» стане Олександр Соколов, який багато років очолював обласний центр.

«В нас виключно зі свердловин вода, артезіанських свердловин, які потребували заміни, енергозбереження. А воду треба і відвести, і ми це успішно зробили. 37 комунальних програм ми свого часу створювали. Почали доплачувати вчителям. Дітей годували безкоштовно», —  Олександр Соколов, кандидат на посаду міського голови Чернігова від ПП «Наш край».

Також «Наш край» висуватиме своїх кандидатів в очільники інших міст України, зокрема й столиці.

«Моя сім´я живе в Києві, мої п´ятеро дітей навчаються в Києві. Жодна дитина не поїхала вчитися за кордон. Старший закінчив університет, молодша донька пішла в нульовий клас. Я йду на вибори місцевого голови Києва, щоб навести порядок», — Сергій Шахов, співголова ПП «Наш край», народний депутат України.

Делегати з´їзду наголосили на тому, що в команді «Нашого краю» – представники найрізноманітніших галузей і професій. І вони готові наводити порядок і реалізовувати свій досвід на місцях.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button