206 округПолітика (відео)

Новий проект коменданте: Ярош у Чернігові шукає однодумців (Відео)

Головний революціонер країни, екс-лідер «Правого сектору», нардеп Дмитро Ярош приїхав до Чернігова створювати місцевий осередок свого нового дітища – громадсько-політичного руху «Дія», тобто «Державницька ініціатива Яроша».

«Наше завдання прагматичне – з одного боку, ми проводимо рекогносцировку, знімаємо інформацію про проблеми області; з іншого – намагаємося згуртувати активних і відповідальних людей для створення якісно нового громадсько-політичного об’єднання, яке стало би певним державотворчим чинником у складній ситуації, що виникла сьогодні», — зазначив  громадсько-політичний діяч, народний депутат України Дмитро Ярош.

За задумкою, це має бути правоцентристське формування з трохи іншою, ніж у «Правого сектору», ідеологією.

«Ми коли говоримо про новий рух, то маємо певну аналогію з «Народним Рухом України» до 1991 року, коли люди різних партійних направленостей об’єдналися для досягнення конкретної мети. Тоді була мета – незалежна держава. Тепер стоїть завдання – зберегти незалежність існуючу і перетворення, які почалися на Майдані, все ж логічно завершити. На жаль, партійна система, яка існує сьогодні, не дає такої можливості Україні. ми поки що не отримуємо того, чого заслуговує наш народ – свободу, справедливість і добробут», — сказав Дмитро Ярош.

Також провідник розповів про плани його команди на виборах по 206-му округу Чернігівщини. Дмитро Ярош не відкидає можливості, що делегує свого кандидата на виборчу війну за мандат нардепа по Сіверському округу. Щоправда, поки що все це тільки на рівні розмов.

Ще статті по темі

Back to top button