Політика (відео)

«Європейська солідарність» привітала чернігівського педагога, яка увійшла до ТОП-50 учителів країни (Відео)

*Актуально

Педагог чернігівської школи №3 увійшла до ТОП-50 найкращих вчителів України. З цим її привітала Марина Рейко, представник партії «Європейська солідарність», і подарувала Людмилі Безсмертній ноутбук.

«Ноутбук – це не стаціонарна річ, його можна переносити та користуватися будь-де. Це стане в пригоді. Дуже вам дякую. Ми, сучасні вчителі, намагаємося проводити сучасні уроки. І техніка – це дуже важливо для сьогоднішнього учня та сьогоднішнього вчителя», — Людмила Безсмертна, вчитель-методист ЗОШ І-ІІІ ст. №3 м. Чернігова.

«Дуже шкода, що зараз місцева влада упустила момент із коронавірусом, і наші вчителі кинуті на амбразуру, вони зараз будуть під ударом. Це позначиться і на навчальному процесі, і на їхньому здоров’ї, а цього допускати не можна. Тому, розуміючи важливість вчителя в ролі нашої країни, партія «Європейська солідарність», безпосередньо Петро Порошенко і я разом із ним вирішили підтримати вчительку, яка потрапила до ТОП-50 премії «Global Teacher Prize». Вийшло так, що я веду свою дитину до цієї школи і мені випала така честь привітати її від нашої партії», — Марина Рейко, представник партії «Європейська солідарність».

За її словами, наразі важливо приділити особливу увагу саме вчителям.

«Чомусь вирішили, якщо гроші виділяють на школу, то обов’язково потрібно гроші вбабахати в ремонт. Я вважаю, що треба змістити цей фокус із ремонтів у навчальний процес і допомогти безпосередньо вчителям, допомагати їм фінансово. І таким чином ми покращимо те, що є у нас зараз у місті», —  Марина Рейко, представник партії «Європейська солідарність».

Марина Рейко наголосила на тому, що вчитель – це людина, яка відповідає за майбутнє країни. Адже саме педагоги виховують молоде покоління.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button