206 округПолітика

УКРОП зробив ставку на щуролова Гіріча

По 206-му округу Чернігівщини побільшало на одного кандидата.

Партія «УКРОП» висуває кандидатом у депутати Верховної Ради на проміжних виборах по 206-му округу спеціаліста із боротьби зі щурами й тарганами Ярослава Гіріча. Це зять одіозного голови окружного адміністративного суду Віталія Добрянського.

Ярослава Гіріча пов’язують із двома підприємствами – ТОВ «Деолик» і ТОВ «УМПК», тож його можна назвати монополістом із надання послуг з дератизації та дезінсекції в Чернігові. Бізнес народився завдяки сімейним зв’язкам, а саме завдяки тестю Віталію Добрянському. Він є близьким другом головного санітарного лікаря Чернігівщини Миколи Донця. Тож кожен, хто не хоче проблем із санепідемстанцією, щурів має травити, лише замовляючи послуги у фірм Гіріча.

Тестя Гіріча пов’язують зі скандальними схемами з продажу землі для гіпермаркету «Епіцентр» і незаконною забудовою паркової зони Чернігова Кордівки.

Також, подейкують, що у Донця в райцентрі Мена є незаконне виробництво з розливу води, співвласником якого є завідувач центру ортопедії Чернігівської міської лікарні № 2 Володимир Фриз, батько іншої УКРОПівки, Оксани Тунік-Фриз, яка має тісні зв’язки з ніншньою владою Чернігова. А свого часу у ЗМІ з’явилася публікація, в якій Тунік-Фриз обвинувачували в рейдерстві, зокрема у спробі захоплення підприємства «Чернігівоблагропромбуд».

У партійних кулуарах УКРОПу побутують чутки, що активістка Оксана Тунік-Фріз хоче очолити Чернігівський осередок УКРОПу. Ситуація зараз сприятлива, та й, зважаючи на вміння Тунік-Фріз йти, як-то кажуть, по головах, їй це може вдатися.

Ще статті по темі

Back to top button