Політика

У Чернігові відремонтують вулицю Жабинського

*Актуально

У Чернігові з міського бюджету виділено кошти на ремонт проїжджої частини по вулиці Жабинського. Як повідомив депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров, на черговій сесії спрямовано 9,6 млн грн на ремонт дороги на вулиці Жабинського.

Жабинс_кого_-2

«Ми домоглися виділення фінансування ремонтних робіт на вулиці Жабинського. Неодноразові звернення, депутатські запити дали свій позитивний результат», — прокоментував Віктор Бистров.

За офіційною інформацією міськради, цього року планується провести капітальний ремонт частини дороги: від просп. Перемоги до будинку по вул. Жабинського, 13. Проект уже виготовлено, він проходить коригування та узгодження. Завершити ремонтні роботи планують у 2019 році.

Крім того, під час сесії керівник фракції «Наш край» Олександр Соколов подав депутатський запит щодо необхідності ремонту доріг у мікрорайоні Подусівка.

Також цієї сесії депутат міськради від «Нашого краю» Наталія Хольченкова подала запит щодо ремонту вулиці Шевченка та дороги в приватному секторі мікрорайону «Кордівка».

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button