АФІША

Маштабний благодійний арт-проект «Творити, щоб жити!» відбудеться у Чернігові (Афіша)

Благодійний арт-проект «Творити, щоб жити!» відбудеться у неділю 05 червня 2016 року в Міському парку культури та відпочинку.

Мета акції – збір коштів на лікування онкогематологічних хворих дітей міста (100 тисяч гривень для купівлі хіміопрепаратів та витратних матеріалів).

Особливістю заходу те, що в ньому беруть участь хлопці та дівчата, які вже подолали цю недугу.

Початок – о 12:00.

afisha

Програма арт-проекту «Творити, щоб жити!» направлена на збір коштів (потрібно саме – 100 тисяч гривень) на лікування дітей з онкогематологією, що перебувають в Чернігівській обласній дитячій лікарні.

День буде насиченим, яскравим та пізнавальним для маленьких чернігівців і їхніх батьків. У міському парку виступатимуть найкращі дитячі хореографічні та вокальні колективи обласного центру. Наповнюватимуть програму активностями для дітей найкращі дитячі студії нашого міста.

Для наймолодших глядачів працюватимуть аніматори, веселі клоуни та ростові ляльки, організатори готують активні конкурси та розваги. Учасники зможуть відвідати майстер-класи чернігівських майстрів (ліплення з полімерної глини, гончарство, виготовлення ляльки-мотанки, петриківський розпис тощо).

Учасниками акції стануть діти, що хворіють на аутизм та представлять свої роботи (блокноти ручної роботи тощо), які теж можна буде придбати. Під час заходу відбудеться завершення безпрограшної лотереї. Також будуть представлені кілька креативних фотозон. Спеціально запрошений майстер аква-гриму та розпису хною.

Організатори акції знову змушені звернутися за допомогою до населення міста, адже ліки так і не надходять до лікарні. Паралельно відбувається робота з представниками МОЗ для вирішення цієї ситуації, але поки результати змушують себе чекати.

На сьогодні в лікарні перебувають на хіміотерапії 5-ро дітей: Поліна Затишна, Роман Рябченко, Юлія Лесько, Мілана Бублик, Павло Чорний. Окрім цього своє лікування продовжує Вікторія Дьома.

Організатором акції «Творити, щоб жити!» є Міжнародний благодійний фонд Вадима Нестерчука в рамках проекту «Онко_Метелики» за підтримки міського парку культури та відпочинку.

Запрошуємо до висвітлення арт-проекту та безпосередньої участі в ньому!

Тільки разом ми – сила!

Контактна особа – Тетяна Шурубура, 067-859-11-27;

https://vk.com/id27222198

https://www.facebook.com/vechnost.ta?fref=ts

Сайт МБФ імені Вадима Нестерчука http://fondvn.org/

Ще статті по темі

Back to top button