АФІШАФК "Десна"

Черговий шанс для «Десни». Початок матчу о 15:00 (LIVE)

У 15-му турі чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги «сіверяни» прийматимуть ФК «Полтава».

Як і попередні домашні поєдинки, цей матч «Десна» проведе на полі «Оболонь-Арени» в Києві.

14805512_620862521419952_1288130548_n

Доволі рекордною ходою йде чернігівська команда в цьогорічному чемпіонаті – вже шість матчів поспіль «деснянці» не знають гіркоти поразок, а в останніх чотирьох неодмінно закінчували поєдинки, додаючи після кожного з них по три залікові бали до своєї скарбнички.

Сьогоднішні суперники нашої команди в останніх двох матчах, навпаки, поступалися своїм суперникам, хоча й із мінімальним рахунком: спочатку «Колосу», а в останньому турі – «Авангарду».

Турнірне становище команд, які зіграють сьогодні на «Оболонь-Арені», також майже діаметрально протилежне: чернігівська «Десна» йде серед лідерів і наразі займає третю сходинку, а ФК «Полтава» посідає одинадцяту позицію.

Слід зазначити, що лідер чемпіонату, маріупольський «Іллічівець», свій матч цього туру вчора виграв, із мінімальним рахунком перемігши на ви’їзді «Колос» із Ковалівки. А ось «Верес» із Рівного свій матч 15-го туру проти «Нафтовик-Укрнафти» зіграє лише навесні, через реконструкцію стадіону в Рівному. Саме це в разі успіху чернігівських футболістів у сьогоднішньому матчі гарантуватиме їм другу сходинку в турнірній таблиці.

Початок матчу між «Десною» та «Полтавою» о 15:00. Пряму трансляцію поєдинку можна переглянути на офіційному каналі «Десни» в YouTube за посиланням:

Ще статті по темі

Back to top button