АФІША

«Фрістайл» їде до Носівки з улюбленими та новими хітами (Афіша)

Хіти гурту «Фрістайл» «Ах, какая женщина»,  «Кораблик любви»,  «Больно мне, больно», «Желтые розы», «Цветет калина» відомі багатьом поколінням. Легендарний колектив уже майже три десятиліття не зникає з екранів телебачення і радіоефірів.

Вони продовжують гастролювати не тільки вдома, в Україні, а й далеко за межами батьківщини. Музиканти завжди наголошують, що колектив народився в Полтаві. Саме там вони досі живуть і працюють.

Гастрольний графік «Фрістайлу» дуже насичений. Кожен день – нове місто, якому артисти дарують гарний настрій, позитив і віру в найкраще. За любов до людей і України музиканти групи були удостоєні почесних нагород «Патріот України».

Жителі Носівки матимуть чудову нагоду знову зустрітися з улюбленими артистами, учасниками групи «Фрістайл»: Ніною Кірсо, Сергієм Кузнєцовим, Сергієм Ганжею, Юрієм Савченком, Юрієм Зіркою. Цього разу «Фрістайл» подарує носівчанам ексклюзивну концертну програму: «Ах, які жінки!». Це яскраве живе видовище, в основі якого лежить оригінальна сценографія, грандіозне музичне дію.

Концерт гурту «Фрістайл» у Носівці відбудеться у вівторок у Будинку культури о 17.00. Вхід безкоштовний.

Ще статті по темі

Back to top button