АФІША

Лист пам’яті камерного хору ім. Бортнянського зачепить струни душі чернігівців (Афіша)

1715251[1]1) Сьогодні в кінотеатрі «Мультиплекс» останній день показу неймовірних пригод під назвою «Білосніжка і мисливець» (друга частина). У ролі холодної Королеви – неймовірна Шарліз Терон. Світ, де панує пітьма і лід, але в якому, як і раніше, перемагає кохання.

 

 
TYZIK_site-fill-430x608[1]2) Для маленьких глядачів сьогодні на сцені драмтеатру оживає казка. «Неймовірні пригоди Тузика» затягнуть хлопчиків і дівчаток у справжні пригоди. Початок о 11-й ранку.

 

 
554c554c31486[1]3) В обласному філармонічному центрі звучатиме концерт від академічного камерного хору ім. Б. Бортнянського. «Лист пам’яті» зачепить струни вашої душі. Концерт присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

 
IMG_8463-max[1]4) У спокійний травневий вечір, накинувши на плечі м’який плед, можна розслабитися з чашкою смачного м’ятного чаю на літній терасі ресторану «Сенатор», що в самому центрі міста. Прекрасний вид на центральну площу тішить погляди відвідувачів. До того ж у ресторані працюють досвідчені кухарі, які спечуть для вас до чаю соковитий яблучний штрудель.

 

 

49030-1381386353_4[1]5) А для тих, хто любить співати і в душі, і просто для себе є прекрасна нагода виступити перед повним залом, уявляючи себе справжнім артистом великої сцени. Таку можливість надає вам караоке-бар «Кішка». Не проґавте свого шансу поспівати улюблені пісні в колі друзів під бурхливі овації глядачів.

Ще статті по темі

Back to top button