АФІША

«Поділися любов’ю»: благодійна акція для онкохворих діток Чернігівщини (Афіша)

Благодійна акція під назвою «Поділися любов’ю» проходитиме в Чернігові 11-12 лютого до Дня святого Валентина.

Мета – зібрати кошти для лікування маленького чернігівця Тимофія Зленка, в якого нещодавно стався рецидив онкозахворювання, тож йому терміново потрібна дороговартісна операція, а також інших хлопчиків і дівчаток, які нині перебувають на лікуванні в онкологічному блоці Чернігівської дитячої обласної лікарні.

Долучитися до благодійної акції «Поділися любов’ю» можна декількома способами.

Перший – надати організатору творчу роботу для ярмарку подарунків і сувенірів. Це можуть бути ляльки, прикраси, намальовані та вишиті картини, підноси чи пляшки, оздоблені в техніці декупаж, торбинки, вироби з полімерної глини, обереги, віночки, мило ручної роботи, печиво чи цукерки тощо.

Свої вироби на цей ярмарок готують також рідні діток, які зараз проходять лікування.

Наступний спосіб – безпосередньо прийти на акцію та придбати цікавий подарунок для дорогої людини, взяти участь у різноманітних творчих майстер-класах (наприклад, розпис імбирних пряників у вигляді сердечок), сфотографуватися в оригінальній романтичній фотозоні та зробити внесок на благодійність.

Свіжа ідея: тут же ви можете замовити шарж на себе, свого коханого/кохану у вуличного художника. Залучені таким чином кошти теж будуть спрямовані на допомогу чернігівським онкохворим діткам.

Акція «Поділися любов’ю» триватиме 11 та 12 лютого з 12.00 до 19.00 в торгово-розважальному комплексі «HOLLYWOOD».

Хто готовий долучитися – звертайтеся до організатора акції за тел.: 067-859-11-27 (Тетяна Шурубура).

Ще статті по темі

Back to top button