АФІША

Чим себе розважити у п’ятницю 13-го? (Афіша)

Ксенія Строкіна - ЧЕline
Ксенія Строкіна — ЧЕline

90_big[1]Сьогодні ввечері в драматичному театрі міста – яскравий і веселий молодіжний проект «Оpen Kids» із сольним концертом «Не танцюй!» Цей вокально-танцювальний колектив заснований у рамках колективу Open art studio. Популярний гурт був створений у 2012 році і встиг завоювати популярність серед шанувальників. Тож сьогодні в Чернігові у драматичному театрі, хоч це і парадоксально, буде можливість потанцювати під запальну програму «Не танцюй» від «Open Kids»

 

110123602[1] Школа танцю «like One», яка вже так полюбилася чернігівцям, завтра в міському Палаці культури презентує танцювальну вистави «Мініатюри». Чернігівці матимуть можливість долучитися до гарантованого аншлагу на танцювальній виставі «like One».

 

 

maxresdefault[4] Шанувальники відомого противостояння пташок і поросят із відомої комп’ютерної гри в кінотеатрі «Мультиплекс» можуть відвідати комедію, де йтиметься про зародження цього конфлікту, де розкриються донині невідомі таємниці головних героїв. Стрічка не залишить байдужими ні великих, ні маленьких глядачів.

 

16203[1] Також від сьогодні на екрані кінотеатру «Мультиплекс» розпочинається показ фільму з тонким французьким гумором «Кохання не за розміром» – про кумедно-зворушливі романтичні стосунки між високою Діаною та низьким, але порядним, Олександром. Обіцяємо – нарегочетеся!

 

 

19-01-2016-222015[1]Якщо для вас п’ятниця – найкраща нагода потішити душу в приємній атмосфері лаундж, розважальний заклад Rusty Amber pub запрошує провести приємний вечір у компанії королеви соул-музики Чернігова – Алли Гаркуші. У музичній програмі співачки – хіти соул, діско та фанк, а також неперевершені кавери світових хітів у неймовірному виконанні!

Ще статті по темі

Back to top button