АФІША

У Чернігові пройде Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців

З 10 по 14 червня у Чернігові відбудеться ХІХ Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців.

Святкове відкриття Чемпіонату відбудеться на Красній площі міста 11 червня о 15 годині за участю керівництва області та міста, всіх зацікавлених чернігівців і гостей міста.

Про це ЧEline повідомили у прес-службі міської ради.

Серед учасників: команди професіоналів із спеціальних служб та правоохоронних органів України, зокрема – Управління державної охорони України, Державної пенітенціарної служби України, Національної поліції охорони, Національної гвардії України Національного антикорупційного бюро України та інші. Всі вони неодноразово брали участь в антитерористичній операції на сході України.

У глядачів буде унікальна можливість побачити утаємничену роботу тілоохоронців, які забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, відомих державних діячів та політиків.

Програма змагань:

10 червня

Прибуття команд і гостей чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців.

11 червня

Стадіон ім. Ю. Гагаріна

10.00-12.00 — Надання медичної допомоги VIP та його евакуація

Красна площа

15.00-15.30 — Церемонія відкриття змагань, показові виступи

15.30-16.30 — Виконання прийомів захисту під час пішого супроводу

16.30-18.00 — Виконання прийомів рукопашного бою

12 червня

Майданчик готельного комплексу «Придеснянський»

10.00-12.00 — Пошук «вибухових пристроїв» в автомобілі с.Півці, аеродром

15.00-17.00 — Подолання смуги перешкод на автомобілі

13 червня

Державний центр олімпійської підготовки з біатлону (лижна база)

9.00-16.00 — змагання зі стрільби під час пішого супроводу, з різних положень, з автомобіля

17.00-18.00- Урочисте нагородження переможців

14 червня

Від’їзд учасників.

Довідка

Чемпіонат України проводиться з метою популяризації та розвитку цього виду спорту, удосконалення рівня професійної підготовки тілоохоронців, визначення кращих команд для участі у міжнародних змаганнях.

Організація та проведення Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців здійснюється Мінмолодьспортом України та Федерацією охоронців України при підтримці Управління державної охорони України, ДДСО при МВС України та ФСТ «Динамо» України, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації.

Цей Чемпіонат започаткований у 1999 році в м. Києві. За роки існування він відвідав Ялту, Донецьк, Дніпропетровськ, Одесу. У минулому році змагання проходили у Львові. В ньому взяли участь 18 команд з різних регіонів України, Болгарії, Румунії.

До участі у Чемпіонаті України допускаються збірні команди з різних областей України, які складаються з 4 учасників і 1 представника.

Переможців визначає суддівська колегія, яка рекомендована Федерацією охоронців України, склад якої затверджується Мінмолодьспортом України.

Ще статті по темі

Back to top button