АФІШАКультура

У Чернігові відбудеться грандіозне шоу від «KIEV TANGO PROJECT»

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФІЛАРМОНІЙНИЙ ЦЕНТР

12 ГРУДНЯ

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ KIEV TANGO PROJECT  у Чернігові???

UN4B1090

  • Насолодитися ритмами найбільш чуттєвого танцю в світі
  • Почути найкращі світові хіти в стилі танго
  • Після серії європейських концертів KievTango Project подарує танцювальні та концертні мелодії в стилі танго!
  • У цей вечір ви почуєте улюблені мелодії в ексклюзивних аранжуваннях, а також світові хіти в стилі танго.

KIEV TANGO PROJECT –це:

— улюбленці зірок шоу-бізнесу (творчі колаборації Джамала, ALYOSHA, Костянтин Томільченко, NK (Настя Каменських), Надія Мейхер, Катерина Кухар, Андре Тан, балет Олени Коляденко «Freedom» та ін .;

— гості і учасники найгучніших світських подій країни (VIVA! Найкрасивіші, прийом з нагоди візиту Девіда Лінча в Україні, Віденський бал і т.д.);

— гості і учасники найяскравіших і рейтингових ТБ-шоу України («Танцюють всі!», «Голос країни», «Танці з зірками» та ін.)

— учасники масштабних концертів і музичних фестивалів

— справжні експериментатори і новатори

— Кирило Шарапов, засновник KIEV TANGO PROJECT, скрипаль-віртуоз в якості запрошеного музиканта або соліста співпрацює з групою О.Е., Ніно Катаматдзе, ГОГОЛЬFEST, NewEraOrcherstra, OpenOperaUkraine і т.д.

UN4B1585

KIEV TANGO PROJECT — це кращий інструментальний танго-колектив України. Це вибух емоцій, віртуозної техніки, краси звучання і неймовірно красивий склад інструментів. У музику, яку виконують музиканти просто неможливо не закохатися. Адже це справжній мікс джазу, танго, поп-гармоній, класичної фактури і віртуозності. У цей вечір ви дізнаєтеся, що таке магія танго! Відчуєте, яке на смак справжнє Танго.

Гостями програми «Зiрки танго» стануть неймовірні і харизматичні танцюристи –дует S.OTangoСергій Шуліко та Оксана Самойловська, справжнi професіонали та експерти. Без їх таланту і хореографії неможливе жодне українське ТБ-шоу (учасники проекту «Танцюють усі», «Танці з зірками» та iн.).

Стиль, неймовірна енергетика, найвище художнє та професійне виконання в елегантному обрамленні, і, нарешті, фірмове звучання — все це віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.

В рамках туру містами України. За підтримки Посольства Аргентинської Республіки в Україні з нагоди 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між країнами.

UN4B1661

Справжнє танго! Справжні емоції! Живий звук!

Квитки можете придбати тут:https://concert.ua/ru/event/kiev-tango-project-chernigiv

Ще статті по темі

Back to top button