Новини

Автолюбитель з Прилук «схрестив» BMW та «Волгу» (Фото)

Житель Прилук Юрій Бойко «схрестив» автомобіль «Волга» 1982 року випуску з 20-річним BMW 5-ї серії, доклавши чимало зусиль, часу та майстерності. На виході він отримав машину, що поєднує в собі радянську класику з німецькою якістю.

Про свою роботу чоловік розповів у блозі на Drive2.ru.

Юрій написав, що на «Волзі» він вчився їздити, але останні роки вона стояла та іржавіла на вулиці. Перед тим, як зробити з двох автомобілів один, Бойко залишив від «ГАЗ-24» тільки двері, багажник, капот, крила, пороги та кілька деталей у салоні. Зате вся технічна складова – повністю з BMW: ходова частина, паливна система, проводка, гальма, передня панель та руль, кондиціонер тощо.

Кузов «Волги» прекрасно став на німецьке шасі. Юрій з напарниками зробив нові пороги, підсилив конструкцію, замінив передні і задні крила, зробив кріплення для передніх крил фартуха й радіатора та багато чого іншого.

В результаті вийшов автомобіль, який сам Бойко називає «вовком в овечій шкурі». Не дивлячись на його дещо старомодний вигляд, він має повністю німецький «фарш».

«У підсумку ми отримали «Волгу» з мотором потужністю 192 кінських сили, коробкою автомат, незалежною підвіскою, комфортабельним салоном і прекрасним зовнішнім виглядом», – відзначив власник машини у блозі.

Його робота настільки сподобалася читачам, що йому відразу почали надходити замовлення на подібні проекти.

Ще статті по темі

Back to top button