НовиниСпорт

Чернігівець став переможцем Всеукраїнського турніру з боксу

Вихованець ДЮСШ «Атлет» Максим Воронін переміг на Всеукраїнському турнірі з боксу присвяченому пам’яті 68-ми героїв-десантників.

Змагання проходили у Миколаєві.

Чернігівщину на цьому турнірі представляв лише один боксер — Максим Воронін, який у категорії до 64 кг подолав трьох сильних суперників і виборов золоту медаль.

«Це був дуже серйозний турнір. У кожній ваговій категорії точилася запекла конкуренція. Найскладнішим став перший поєдинок із Юрієм Бірзулом. Суперник із Кіровограда нав’язав хорошу боротьбу, але роздільним рішенням суддів переміг із рахунком — 2:1», — розповів чернігівський боксер, майстер спорту Максим Воронін.

«У півфіналі зустрівся з боксером із Харкова Іллею Рулем. Суперник значно переважав у зрості (185 см.), але мені без складнощів вдалося його перемогти. А ось у фіналі бився з досвідченим і титулованим спортсменом із Кривого Рогу Євгеном Ленковським. З рахунком — 3:0 судді віддали мені одноголосну перемогу», — додав Максим Воронін.

Довідка: Максим Воронін — чернігівський боксер, майстер спорту. Займається боксом в ДЮСШ «Атлет» 8 років. Тренується під керівництвом Валерія Бондаренка.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button