Конкурс

Новорічний лист Діду Морозу: конкурсна робота №13

Ксенія Бойваленко, Чернігів.

Добрий день, Дорогий Дідусь Мороз!

Мене звати Ксенія.  Мені дуже приємно писати Тобі цього листа. Весело проводячи час у родинному колі, ми вирішили, що це неодмінно треба зробити. Шкодую тільки, що не маю змоги сказати Тобі все це особисто. Ну, нічого. Певна річ, усі люди дуже полюбляють подарунки, комусь приємно їх дарувати, а комусь – приємніше їх отримувати. Хтось хоче багато солодощів, хтось бажає нову іграшку, а комусь вже треба новий  ґаджет…Для кожного – це щось своє, неповторне. Але зараз всі матеріальні блага та багатства не є найголовнішим і їх можна посунути на задній план, та трошки зачекати з усім цим.

Насамперед я дуже мрію, щоб у мене була повна дружна родина. Я мрію, а мрії мають здійснюватись. А Ти, на щастя, можеш їх здійснити. Ти – Добрий Чарівник, і можеш багато чого зробити, я це відчуваю, і прекрасно це знаю. Дуже хочу, щоб усі рідні мені люди були здорові та щасливі. Взагалі, я дуже хочу, щоб усі люди на землі були здоровими та щасливими, і щоб цей жах з епідемією нарешті скінчився. Щоб усі без винятку змогли повернутися до нормального життя, до якого так звикли і яким жили до недавніх пір.

Я чудово розумію, що від Тебе нічого не сховаєш та не скриєш, та я й не хочу нічого приховувати. Адже знаю, що краще бути чесним, не зважаючи ні на що.Можливо, я не завжди була ввічливою дівчинкою та не завжди поводилася чемно, але я зрозуміла всі свої помилки та буду намагатися виправитися, щоб не засмучувати своїх рідних: матусю, бабусю, дідуся та інших близьких мені людей. І дуже сподіваюся на те, що Ти, не зважаючи на мою подекуди неправильну поведінку (адже всі можуть припускатися помилок, головне – визнати їх та вчасно виправити), все одно допоможеш і виконаєш моє прохання. Адже Ти – Прекрасний Чародій, та з легкістю зможеш зробити все що завгодно. Тобі геть усе на світі під силу.

Стосовно подарунку. Я дуже мрію про собаку. Це краще за усілякі цукерки та солодощі. Мої рідні поки що не розділяють мого бажання і не йдуть мені на поступки.Але згодом я все ж таки сподіваюся отримати від них такий подарунок. Можливо Тобі вдасться якимось чином натякнути їм про це) Було б чудово!

Дуже сильно хочу, щоб і у Тебе здійснилися усі бажання та найзаповітніші мрії!Щиро дякую за все! Я люблю Тебе і чекаю зустрічі!А також вітаю з Новим Роком та наступаючими новорічними святами! Бажаю міцного здоров’я, чудового настрою та Веселих різдвяних свят!) Передавай привіт Снігуронці!)

 

Нагадуємо умови конкурсу:

  1. Надіслати нам вашу творчу роботу на одну з адрес:
  1. Підписатися на нашу сторінку (https://www.facebook.com/cheline.com.ua/) та на сторінки наших спонсорів:
  1. Лайкнути і робити репост конкурсу собі на сторінку і не видаляти до кінця конкурсу.

Переможців обере журі.

Роботи приймаємо до 20 години 22 грудня 2020. 23 грудня відбудеться вибір переможців.

Оголошення результатів – 24 грудня.

За додатковою інформацією звертайтеся у приватні повідомлення:

www.facebook.com/cheline.com.ua (Facebook)

www.instagram.com/cheline.news (Instagram)

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button