Кримінал

10 ударів ножем: на Чернігівщині донька жорстоко вбила власного батька

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства, тобто протиправного заподіяння смерті іншій людині за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 11.12.2021в Прилуцькому районі Чернігівської області між дочкою та її батьком під час спільного розпиття алкогольних напоїв на побутовому ґрунті виникла сварка, У ході даної сварки дочка взяла ніж та завдала ним чисельні удари в область тулуба батьку, чим спричинила потерпілому тілесні ушкодження у вигляді 10 колото-різаних ран грудної клітки та живота з ушкодженням внутрішніх органів. В результаті отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці події від геморагічного шоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гнався із сокирою: на Чернігівщині чоловік погрожував вбити свого сусіда

11.12.2021 за підозрою у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення, зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України та 12.12.2021 повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1    ст. 115КК України.

За принципової позиції прокурора, на підставі зібраних доказів підозрюваній, 13.12.2021 судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.

Довідково:

Згідно ч.1 ст.115 КК України умисне вбивство, — карається позбавленням волі на строк від семи до пятнадцяти  років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button