Кримінал

18-річного хлопця, що побив відпочивальника на Голубих озерах, відправили у СІЗО

За процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури повідомлено підозру 18-річному жителю одного з сіл Чернігівського району у нанесенні потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України).

Досудовим слідством встановлено, що 8 серпня  2021 року близько 01 год. 30 хв підозрюваний на території комплексу «Голубі озера» в с. Олешня Чернігівського району,  в ході раптової сварки, умисно наніс не менше десяти ударів кулаками в голову потерпілого, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому лобної кістки, епідуральної гематоми лівої лобної ділянки, забою головного мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У неділю на Голубих озерах сталася п’яна бійка, яка довела до лікарні 20-річного хлопця

Попередньо відомо, що юнак п’ять років займався  тайським боксом в одній із спортивних шкіл Чернігова.

Деснянський районний суд м. Чернігова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі  він перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button