Кримінал

4 тисячі і роки за ґратами: ціна любові чернігівки

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура поповнила бюджет Чернігівської міської ради

Прокуратурою висунуто обвинувачення місцевій мешканці, 1964 року народження, яка обвинувачується в тому, що 05.08.2018, близько 12 год. 30 хв., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння в одному з помешкань по вул. В. Будника в м. Чернігові, в ході конфлікту, що виник із мотивів неприязних стосунків, завдала співмешканцю одного удару ножем у ділянку живота, чим спричинила останньому колото-різані тілесні ушкодження, які належать до категорії тяжких за ознакою небезпеки для життя.

Раніше обвинувачена до кримінальної відповідальності не притягувалась й до настання події кримінального правопорушення офіційно працювала в одному з комунальних підприємств міста.

Із метою відшкодування витрат на лікування потерпілого прокурором у кримінальному провадженні до обвинуваченої також пред’явлено позов на суму 4053,00 грн.

Довідково: ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Джерело: Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button